We are a Dutch Based company selling Computer & Development services all around the Benelux

Startup

Startup

ABOUT ERTRONIX

      
Dutch version:


DE WERELD VERANDERD…

Wij moeten daarom mee veranderen.

 

Onze winkel is inmiddels niet meer onze belangrijkste bron van inkomsten en de behoefte van onze klanten is aan het veranderen. Wij gaan onze klanten daarom op een andere manier helpen.

 
AFSPRAKEN, OOK AAN HUIS

Net als zovelen zal de verkoop voor een groot deel via het internet gaan verlopen maar wij zullen daarnaast onze service naar de behoefte van onze klanten uitbreiden met bezoek op afspraak, ook aan huis.

Dit is mogelijk voor zowel de verkoop van producten, adviesgesprekken als voor onderhoudswerk dat wij tot nu toe alleen in de winkel deden. Indien onderhoud op locatie te veel tijd zou kosten zullen wij het werk meenemen en weer terugbrengen als alles in orde is.

 
WINKEL

De bedoeling is dat onze winkel dicht zal zijn maar dat wij op afspraak aanwezig zullen zijn. Wij blijven via de e-mail en telefonisch bereikbaar. De webshop blijft ook open.

De komende weken is er al veel werk ingepland en gaan wij aansluitend met vakantie. In deze periode kunnen we iets minder makkelijk afspraken plannen maar in geval van nood kunnen wij wel een beroep doen op onze partners.

 
SERVICE

Wij denken zelf een verstandige keuze te doen. Steeds meer mensen doen hun aankopen op het internet of een megastore en niet meer in een speciaalzaak. Daarentegen groeit hierdoor de behoefte aan service doordat deze bedrijven dit niet bieden op hetzelfde niveau als een speciaalzaak.

Door ons meer te focussen op service en minder op het verkopen van producten kunnen wij beter aan die groeiende behoefte voldoen.

 
VERKOOP

Uiteraard blijven wij de producten, zoals onze maatwerk computersystemen, waar wij in gespecialiseerd zijn en waar wij ons nog in kunnen onderscheiden wel aanbieden. Hierin adviseren wij u graag. Ook hiervoor is een afspraak aan huis mogelijk.

De artikelen die via onze webshop besteld gaan worden kunnen naast de reguliere verzendingen op afspraak bij ons worden afgehaald of door ons worden bezorgd als dit in de planning past. Op deze manier is het vaak zelfs mogelijk de gewenste artikelen dezelfde dag nog in huis te hebben.

 
BETER

Het uiteindelijke doel is om onze diensten te verbeteren door meer aandacht en tijd te hebben voor onze klanten. Dat hebben wij altijd al belangrijk gevonden maar door de nieuwe manier van werken denken wij dit nog beter te kunnen.

Wij hopen dat u deze verandering als positief zult gaan ervaren, daar gaan wij in ieder geval ons uiterste best voor doen!
    
Organization founded in Netherlands. Since May/2013. STARTUP phase.

TEAM CREW

SECTORS - INDUSTRY

PROFILE STRENGTH

This profile looks great, do you want to share it with the world?
BEGINNER
ADVANCED
REAL PRO

This website uses cookies to allow us to see how the site is used. If you continue to use this site we will assume that you are happy with this. If you want to use the site without cookies or would like to know more, you can do that. here .